CPM-006 Infomorph in sierlijke gewaden met gloeiend blauw masker en draden

Dit kunstwerk, dat gekenmerkt wordt door verbluffende en betoverende elementen in de fantasy-stijl van hoogstaande kwaliteit met high-tech neon-licht, laat een close-up zien van iemand gehuld in cyberpunk gewaden. Het representeert het Infomorph: de digitale vertegenwoordiging van iemand zijn/haar bewustzijn. Het weerspiegelt duistere Nazgûl-habijten en biedt toegang tot beide fantasiewerelden. Ze combineerden neon-fosforescerende tinten met minutieuze naleving qua detailering aanwezig op zowel de gewaden als het masker die helpen bij het creëren van een extra laag diepte en complexiteit waardoor deze stukken waardevol worden om thuis te genieten tijdens lange nachten vol onvoorspelbare kicks! Maak nu jouw collectie compleet door dit baanbrekend meesterwerk er aan toe te voegen!
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
SKU: CPM-006

Stel je voor, een kunstwerk dat zo verbluffend en betoverend is dat het je meevoert naar de uithoeken van ons brein, het cyberspace. Een close-up shot van iemand gehuld in mystieke cyberpunk gewaden met een hoodie die beschermt tegen de extreme neon-gloed van blacklight - Hiermee wordt het zogenaamde Infomorph gepresenteerd, de digitale vertegenwoordiging van bewustzijn.

Deze prachtige creatie doet denken aan oude habijten gedragen door Nazgûls, weelderig maar toch duister in zijn details. En wanneer we goed kijken, zien we draden die vervlechten tussen kleding en masker. Wat een spektakel!

Het masker zelf heeft blauw licht en gloeiende draden als ware deze ontstaan uit eindeloze code-regels die oplichten onder invloed van frictie tussen verschillende hoofdstukken uit onze immateriële privélevens: virussen die langzaam hun tol eisen of hackers te slim af proberen te zijn om zichzelf te beschermen...

En dan komt daar één geheel samen; dit ongrijpbare stukje esthetiek combineert elementjes van fantasy-kunst met eigenschappen uit cyberpunk-designs waardoor fans worden omhuld zoals designmentaliteit futuristisch an sich kan werken...Echter zonder hierbij flamboyant over te komen dankzij juist minutieuze naleving qua detailering aanwezig op zowel de gewaden als het masker en jas. Dit alles maakt dit stuk perfect voor elke liefhebber nu nog waardevoller aan toe te voegen thuis. Geniet van de ware complexiteiten tijdens de lange koude nachten!

Productlabels
€4,95
€9,95
+ -