MS-002 Tovenares met kristallen bol

Dit betoverende kunstwerk belichaamt de essentie van fantasie en verwondering. Het toont een schitterende ijs-sorceress, gekoesterd door een vissenkom en omringd door vuur. De unieke combinatie van aquarel- en olieverftechniek zorgt voor delicate kwaliteiten met meervoudige diepte in het schilderij. Dit prachtige digitale beeld is beschikbaar als download via onze webshop en zal ongetwijfeld een bijzondere aanvulling zijn op jouw kunstcollectie.
Resolution: 6144x6144. Ratio 1:1
SKU: MS-002

Dit prachtige kunstwerk belichaamt de essentie van fantasie en verwondering. Het toont een schitterende ijs-sorceress, gekoesterd door een vissenkom en omringd door vuur. De hypnotiserende stralenkrans van glazen vlammen voegt daarbij extra schoonheid-lagen toe aan dit stuk met meervoudige diepte.

De schildering is gecreëerd met aquarel-stijl, waardoor delicate en etherische kwaliteiten naar voren komen die nauw aansluiten op de ingewikkelde en dynamische toepassing van olieverf op precisiedetails. Het centrale punt wordt gevormd door de uiterst zorgvuldig uitgewerkte gezichtslijnen tot aan de decoratie-ornamenten op haar kostuums.

Op hoog niveau staat zij trots als heerser over natuurlijke krachten terwijl ze bedrevenheid symboliseert in het controleren ervan, haar hand omheengevouwen rondom de ronde vischotel. Dit inspirerend voorbeeld van fantasy kunst veroorzaakt verwondering binnenin dankzij kleurenrijkdom alsook gedetailleerdheid in ornaments wat indrukwekkend plaatje maakt.

Weglatend gebruikmaking van gradaties weet kunstenaaar spel te bieden met dieptes en texturen van schilderen waaruit resulterende creatie werkelijk origineel is. Deze bijzondere schildering garandeert dan ook een unieke aanwinst voor elke verzameling. Kortom: bewonder deze adembenemende vrouw omringt door vuur terwijl zij een vissekom vasthoudt en laat je inspireren door de perfecte versterking van aquarellen en olieverf voor een verbazingwekkend effect.

Productlabels