AM-170 Bokser

Deze prachtige airbrush-schildering van een Boxer-hond tegen een frisse witte achtergrond, is volgens de beschrijving het perfecte kunstwerk voor elk huis dat warmte en sfeer wenst te scheppen. Het meesterwerk dient als een authentieke weergave van het ras en laat door middel van close-up illustraties de scherpe trekken en expressieve ogen mooi tot uitdrukking komen. Boxers zijn in het verleden populair geworden onder liefhebbers van gezelligheid thuis, omdat ze gedienstig, vrolijk en daarmee geschikt zijn als familiehuisdier. Dit kunstwerk met zijn ragfijne kenmerken voegt niet alleen stijl toe aan elke woninginrichting zonder er te overheersen met opvallende kleurcontrasten of complexe designs, maar biedt ook urenlang kijkplezier voor wie ervan mag genieten.
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
SKU: AM-170

Op de verbluffende airbrush-tekening die we presenteren, prijkt een Boxer-hond tegen een smetteloos witte achtergrond. Dit schitterend gekleurde meesterwerk is tot in het kleinste detail zo geschilderd dat het de ware essentie van dit ras weergeeft en zal zonder uitzondering bij elk huis passen. De ragfijne illustratie legt niet alleen de scherpe trekken vast, maar ook de expressieve ogen van deze honden, waardoor er een indrukwekkend staaltje kunst ontstaat.

Boxers zijn altijd al zeer geliefd geweest onder liefhebbers van gezelligheid binnenshuis. Met hun vrolijke en gedienstige karakter maken zij zeer geschikte familiehuisdieren of knuffelmaatjes voor koude winteravonden op de bank. Hun wasachtige esthetiek maakt hen evenwel verrassend aantrekkelijk voor zowel volwassenen als kinderen.

Dit stuk is echter veel meer dan alleen een interieur-item; het belooft urenlang kijkplezier voorwaar iedereen die met bewondering naar deze indringende afbeeldingen blijft kijken! Bovendien voegt het schilderen zonder pretentieuze kleurcontrasten of onrustig design warmte toe aan uw woninginrichting en geeft uw huis extra flair.

Laat u niet misleiden: ín handgemaakt vakmanschap ligt nog steeds oneindig veel kracht verborgen – iets wat duidelijk wordt door precisiemanier waarop dit kunstwerk met behulp van airbrush-technologie werd gecreëerd!

Al wat nu nog resteert voor u is de nodige ruimte te vinden waar dit schilderij tot zijn recht komt. Uw interieur zal een ongekende verrijking ervaren – en met complimenten over uw nieuwe kunstwerk heeft u rekening gehouden!

Productlabels
€4,95
€9,95
+ -