AM-250 Dalmatiër

Deze digitale schildering toont een gedetailleerde en realistische representatie van een Dalmatiër. Het vlekkenpatroon van dit trouwe ras is goed te zien in de close-up afbeelding. De fotorealisme in het ontwerp wordt bereikt door airbrush-technieken en vectorafwerking. Dit stuk is perfect voor hondenliefhebbers en kunstverzamelaars die karakter willen toevoegen aan hun ruimte, omdat het gegarandeerd rustgevend werkt en kan dienen als middelpunt of onderdeel van decoratie langs andere werken. Elk werk is uniek binnen de collectie, speciaal op verzoek gemaakt met liefde voor zowel het vakmanschap als ook voor het dier zelf, wat leidde tot deze onderscheidende muurdecoratie die warmte zal bieden aan elk interieur.
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
SKU: AM-250

Deze digitale schildering is een verbluffende weergave van de majestueuze Dalmatiër. Zoals Echo de lezer meeneemt naar onverwachte hoogtes, neemt deze afbeelding je mee in het betoverende leven van dit prachtige ras.

Het dier wordt tentoongesteld in close-up, waarbij elke vlek op zijn lichaam tot in detail te zien is. Elk individueel kenmerk dat zo’n Dalmatiër onderscheidt, schittert door middel van airbrushtechnieken en pixel-perfectionistische vectorafwerking.

Een explosie van kleuren creëert een contrastrijk samenspel, waardoor dit werk niet alleen gezien maar ook gevoeld kan worden met ieder vezeltje emotie. De kijker ziet zichzelf letterlijk naast deze elegante viervoeter staan!

Dit stuk ademt liefde voor zowel de hond als het vakmanschap dat nodig was om deze kunst aan jou te tonen. Of je nu enkel oog hebt voor kunst of juist zelf dol bent op alle soortgelijke rassen; dit werk zal indruk maken.

Elke borstelhuls heeft zijn eigen verhaal over pure vaardigheden die ter beschikking zijn gesteld door een expert-handelaar. Een echt uniek stuk wat jij hebt bemachtigd! Kom hem snel aaien – zoals onze harige vriendjes bedoelen - via de click ‘bestellen’ om absolute schoonheid toe te voegen aan jouw interieur.

Productlabels
€4,95
€9,95
+ -