AM-360 Jackrussellterriër

Deze getalenteerde airbrush-kunstenaar creëert een prachtige mixed-media schildering van de Jack Russell Terriër in close-up. Het gebruik van verschillende media en digitale technieken legt het unieke karakter en de speciale eigenschappen van dit lieve huisdier vast, in detail maar toch op een dromerige manier dankzij het bokeh-effect. Dit expresieve kunstwerk is perfect voor elke hondenliefhebber die zijn interieur wil verfraaien, of als inspiratiebron gewoon om te genieten van een meesterwerk uit pure creativiteit. Het laat zien hoe de incarnatie beweegt tussen liefde en droom architectuur met deze etherische flow art als het verkrijgen van verborgen betekenis bij je thuis past binnen elk type leefruimte waarvoor je dit niet wilt missen en direct wenst te bestellen.
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
SKU: AM-360

De Jack Russell Terriër in deze mixed-media illustratie is als bij toverslag tot leven gewekt. Met zijn donkere, expressieve ogen en driekleurige jas straalt hij een onweerstaanbare charme uit, vastgelegd in detail en met prachtige kleuren door middel van airbrush schilderen gecombineerd met digitale media.

Het bokeh-effect op de achtergrond voegt een droomachtig gevoel toe aan het kunstwerk, waardoor je het gevoel krijgt dat je naar buiten kijkt terwijl de nevelrijke mist omhoog krult. Je kunt bijna voelen hoe deze pluizige hondenpup naar jou kijkt!

Dit hooggedetailleerde meesterwerk is perfect voor elke hondenliefhebber die zijn of haar huis of kantoor wil verfraaien. Maar dit beeld spreekt ook iedereen aan die geniet van etherische flow art; waarbij inspiratie gevonden kan worden in poëtische schoonheid.

Of je nu alleen oog hebt voor Jack Russells of simpele bewonderaar bent van pure creativiteit: dit schilderij past prachtig tussen elk soort interieur. Laat deze afbeelding jouw liefde voor zowel kunst als trouwe viervoeters vertegenwoordigen - bestel hem vandaag nog!

Productlabels
€4,95
€9,95
+ -