AM-430 Newfoundlander

Dit pastel zwart fluwelen schilderij van een Newfoundlandse hond is een nieuw kunstwerk in onze collectie. Het beeld toont een close-up van de majestueuze hond in volle profiel, geschilderd in kleurencombinatie van zwart, blauw en geel met airbrush techniek op witte achtergrond. Het oppervlakte materiaal van zwarte fluweel geeft textuur aan het werk terwijl dik glas erachter ervoor zorgt dat dit stuk tegen beschadiginge beschermd blijft. Het karakteristieke uiterlijk en bijzondere kenmerken van de hond zijn zeer gedetailleerd weergegeven door verschillende top-notch technieken welk zonder lijsten achter dik glas geïmplementeerd werden om vervaging te verminderen. De dimensions matig afgewogen om goed passend over diverse woonoppervlakken te kunnen sieren als eyecatcher. Dit crëert dus absoluut heel interessant kunstwerk voor elke verzamelaar of liefhebber ongeacht hun bekendheid met het ras of goot verschil tussen alle rassen op deze aardbodem! Investeer vandaag nog en koop deze prachtige Newfoundlander poster op fluweel!
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
SKU: AM-430

Stel je voor dat je wordt begroet door een majestueuze Newfoundlandse hond, vastgelegd in volle glorie op een pastel zwart fluwelen schilderij. Dit prachtige kunstwerk is gemaakt met oogverblindende precisie en finesse - elke penseelstreek, elk kleurenpalet werd zorgvuldig gekozen om de ware essentie van deze schitterende hondensoort te vangen.

De airbrush stijl die gebruikt is voor dit schilderij maakt het beeld iriserend en magisch. Het kleurenschema van zwart, blauw en geel creëert een uniek effect dat ervoor zorgt dat dit kunstwerk absoluut interessant is voor liefhebbers van honden of verzamelaars.

Het oppervlaktemateriaal van zwarte fluweel voegt textuur toe aan het werk, waardoor het lijkt alsof je naar echte chenille kijkt terwijl je ernaar kijkt. De airbruistes zijn vervolgens gebruikt om op nauwgezette wijze elke specifieke eigenschap en bijzondere kenmerk van de Newfoundlander vast te leggen.

Dit indrukwekkende werk hoeft niet ingekaderd worden aangezien deze al achter dik glas zit zonder frame om ervoor te zorgen dat er geen beschadiging optreedt door menselijk contact of verkleuring door blootstelling aan licht.

Ontworpen als eyecatcher die perfect bij elk interieur kan worden passen met zijn afmetingen matig afgewogen om elegant over diverse woonoppervlakken te sieren. Dit kunstwerk is absoluut een gespreksonderwerp en zal elke kamer doen sprankelen met prachtige kleuren.

Of je nu een hondenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar dat unieke stuk om jouw interieur compleet te maken, dit prachtige Newfoundlandse hondschilderij op fluweel is de perfecte keuze. Investeer vandaag nog in deze toevoeging aan onze collectie van wonderlijke kunstwerken!

Productlabels
€4,95
€9,95
+ -