AM-540 Schotse terriër

Deze digitale kunst illustratie is een in-detail beschreven portret van het gezicht van een Schotse Terriër, geschilderd in profiel met airbrush-technieken. Hierbij wordt luminescentie vastgelegd voor diepte en dimensies in de vacht. Dit meesterwerk toont de trouwe hond tegen een witte achtergrond, aangevuld met specifieke kleuren en details waardoor ook verwezen wordt naar de Hooglanden of Scotland op geheel eigen manier! Het is perfect geschikt voor zowel hondenliefhebbers als Schotlandfans die digitaal vakmanschap kunnen waarderen. Ook fijn om te weten: dit schilderij voegt waarde toe aan elke ruimte door zijn verfijning wat eenvoudig combineert én prachtige handgeschilderde luchtpenseeleffecten heeft.
SKU: AM-540

Een portret van een Schotse Terriër, vastgelegd in de meest verfijnde details en scherp gedefinieerde lijnen die het profiel van de hond in close-up beeld brengen. Deze digitaal geschilderde afbeelding is vervaardigd met behulp van airbrush-technieken om zo het glanzende oppervlak van de vacht op te roepen en dimensies toe te voegen aan het stuk.

Opvallend tegen een witte achtergrond pronkt de zwarte Schotse Terrier als zijdelings geposeerd met uitdagende oogopslag. Het kleurgebruik en positiesjabloon verwijzen ook specifiek naar de ruige Hooglanden van Schotland waarmee dit werk tot stand komt in eigenheid en sfeer.

Dit prachtige statement-stuk kruipt onder je huid omdat het zoveel meer is dan alleen maar kunstwerk: Recht uit je liefde voor dieren spreekt deze realistische portretschepping recht tot jouw hart! De handgeschilderde penseelmomenten waarborgen dat u blijft kijken naar dit magnifieke meesterwerk!

Geschikt voor elke hondenliefhebber of iedereen die kan genieten van hoog gedetailleerd digitaal vakmanschap in zijn algemeenheden door zijn unieke karakter. De techniek achter dit paneeltje wordt vaak beschouwd als iets wat haar eeuwenoude glans heeft verloren, echter zie jij hier werkelijk hoe innovatief en mooi deze icoontekening nog steeds is!

Deze illustratie geeft elke omgeving net dat beetje extra pit en verfijning en laat diepe indrukken na. Door haar digitale vorm kan je het ook gebruiken als promotiemiddel of eenvoudigweg afdrukken op elk formaat zodat je met gemak kan combineren met andere decorstukken. Dit stuk kent ontzettend veel mogelijkheden die uw gelukkige plaats nog mooier weten te kleuren!

Productlabels
€4,95
€9,95
+ -