IA-003 Vogel op Manuka-boom

Dit unieke digitale beeld van fauna en flora is een prachtige wanddecoratie voor thuis, kantoor of eetkamer. Het fotorealistische schilderij toont een gedetailleerde weergave van een trotse vogel op een tak van een Manuka-boom, omringd door bloemen en bessen. De olieverf-op-doektechniek versterkt de levendigheid en rijkdom van kleuren, waardoor het Rococo-thema motief nog mooier uitkomt. Geniet dagelijks van dit betoverende kunstwerk dat u meeneemt naar onwerkelijke atmosferen vol magisch realisme!
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
SKU: IA-003

Deze prachtige fotorealistische olieverfschildering van Flora en Fauna legt de schoonheid en essentie van de natuur vast. Het gedetailleerde en betoverende kunstwerk toont een trotse vogel die op een tak van een Manuka-boom zit, omgeven door bloemen en bessen. De zwarte Rococo accenten die het motief versieren, komen tot leven door de levendige en rijke kleuren van de olieverf op doek.

De magisch realistische stijl van het kunstwerk is adembenemend en creëert een buitenaardse atmosfeer die toeschouwers meeneemt naar een fantasiewereld. Elk element in het stuk is nauwkeurig afgebeeld, van de ingewikkelde donkere schaduwen tot de majestueuze spanwijdte en verenkleed van de vogel.

Dit unieke olieschilderij-op-doek voegt extra elegantie toe aan elke kamer, of het nu gaat om een huiselijke ruimte, kantoor of eetkamer. Het 'fauna en flora'-motief is breed toepasbaar en zal prominent tentoongesteld worden voor gasten die verblind zullen worden door de verbazingwekkende helderheid en gedetailleerdheid.

Kortom, dit meesterwerk van de kunstenaar is een perfecte aanvulling op de collectie van elke kunstliefhebber en zal een verbluffende wanddecoratie zijn die zeker indruk zal maken.

Productlabels
€4,95
€9,95
+ -