AH-060 Zuring paard

Deze zorgvuldig vervaardigde airbrush schildering toont een close-up van het hoofd en de schouders van een voskleurig paard, tegenover een helderwitte achtergrond. De illustratie is in driekwart standpunt vastgelegd en laat daarmee de prachtige eigenschappen van het paard zien. Het gebruik van warme caramelkleuren creëert een zeer natuurlijk ogend effect, geaccentueerd door meesterlijke lichtspelingen die warmte aanbrengen en levendigheid geven aan het dier. Details worden met precisie weergegeven waardoor dit kunstwerk zich onderscheidt als ware parel die geschikt is voor elke kunstliefhebber of verzamelaar.
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
SKU: AH-060

De luchtige penseelvoering toont het prachtige, voskleurige paard in volle glorie. Het portret zoomt in op de gracieuze kop en schouders van het dier, geplaatst tegen een haast hemels witte achtergrond. De perfecte compositie laat het driekwart standpunt optimaal tot zijn recht komen, waardoor elk subtiel kenmerk naar voren komt.

Het kleurenspectrum straalt warmte uit door de caramel-kleurig lokken die meticuleus met elkaar vermengd zijn. Het effect is volledig natuurlijk en drukt een sterk karakter uit dat past bij dit raspaarden soort. Door expert technische vaardigheden toe te passen is er een prachtspel ontstaan wat leven geeft aan het dier.

Dit kunstwerk staat bol van details welke uitermate zorgvuldig volgens heldere precisie gerealiseerd zijn om deze schepping zo realistisch mogelijk over te brengen op papier of canvas. Het behouden van huidtextuur en oogweergave getuigen hierbij dat dit niet alleen maar een losse schildering betreft maar ook waarheidsgetrouw lijkt!

Kortom ruimdtijdloos beeld aangaande schoonheid gericht op dit grote edele racemodel paardensoort belijnt totaalhoge connotatieve kwaliteit. Vanuit ultieme bedrevenheid werd gezocht hoe de kernwaarde via deze illustratie kon worden onthult: als resultaat pure praalmagnificie uzelf tonend binnen uw interieur!

Productlabels
€4,95
€9,95
+ -