Producten gelabeld met 'boxer'

Filters
per pagina
Deze prachtige digitale download toont een krachtige zwarte vrouwelijke bokser met tatoeages in een heroïsche Muay Thai pose, vastgelegd via een waterverf airbrush-illustratie. Het beeld is een kunstwerk dat de kracht en vastberadenheid van deze krijger weergeeft, inclusief haar vuile huid en in verband geplakte vuisten die bijdragen aan het realisme ervan. De combinatie van Latijns-Afrikaanse huidskleur en gedurfd gekleurde, zwarte inkttatoeages op haar lichaam maakt dit tot onweerstaanbare visuele esthetiek in elke ruimte! Dit statement piece geeft levenslange inspiratie en empowerment voor generaties vrouwen overal ter wereld.
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
Deze digitale afbeelding is een uniek meesterwerk van kunst dat blijvende indrukken achterlaat. Het toont het portret van een sterke zwarte vrouwelijke boksster in de stijl van Valkyrie, met krachtige gevechtshoudingen die onverschrokkenheid symboliseren. De combinatie van straatkunstelementen en tatoeage-stijl voegen rauwheid toe aan het ontwerp voor meer realisme en brengen de krijgersjagerssymbolieken volledig tot leven. Met verfijnde detaillering vangt deze afbeelding perfect de essentie op, namelijk empowerment voor stoere vrouwen die hun grenzen willen verleggen binnen sportwereld én mét respect voor street-art figuren motivatie vinden om uitdagingen te overwinnen
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
In mijn webshop is een impressief digitaal kunstwerk in art nouveau-stijl verkrijgbaar. Het schilderij bevat de afbeelding van een vastberaden vrouwelijke bokser, gekleed in bruinrode handschoenen en omringd door witte rozen. De artistieke weergave biedt inclusiviteit met haar donker getinte huidskleur, wat het gevoel van kracht uitstraalt. Dit meesterwerk is zeer geschikt voor collecties of aan sport gerelateerde decoraties (sportfanaten). Het vakmanschap dat met grote zorgvuldigheid en finesse is gebruikt maakt dit prachtige trotsstuk compleet als het-juweel-van-de-kamer en kan daarom dienstdoen als opmerkelijke eye-catcher in elke ruimte of interieursituatie!
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
Deze prachtige conceptuele kunst illustreert een stoere zwarte bokser in Muay Thai-houding met Voodoo-elementen en combinaties van Afrofuturisme, sciencefiction en Afrikaanse cultuur. Het levendige ontwerp is vervaardigd met waterverf- en airbrushtechnieken, waarbij de aandacht voor detail in elk aspect terugkomt. Deze weergave is geschikt als een opvallende achtergrondafbeelding voor elke gamer die nog onbekend zijn of openstaan ​​om de wereld te verkennen volproppenfantastische karaktersin tallozegenres om eeeçtot levenrokente bezoekenenechtergezonde curiosa naar gesuggereerde gebruiken over Voodooimpliciet meegeserveerd krijgen!
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
Deze airbrush waterverfillustratie is een verbluffend kunstwerk van een epische zwarte vrouwelijke bokser, versierd met goudbruine handschoenen. Het karakterportret ademt Afrofuturisme uit en vertegenwoordigt de kracht en behendigheid van een Afrikaanse prinses. Het intensieve oog voor detail ondersteunt haar kenmerken en brengt haar schoonheid naar voren. De illustratie eert zwarte vrouwelijkheid, veerkracht & overwinning zodat deze bronzen krijger perfect past in elk artlover's huis als representatie van Vitaliteit & innerlijke wijsheid steunen door Diversiteit!
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
Dit digitale kunstwerk is buitengewoon indrukwekkend dankzij de verbluffende precisie in elk detail en de levendige kleurkeuzes. Het beeld van een stoere zwarte vrouwelijke bokser, gekleed in opvallende vechtuitrusting, ademt kracht en dominantie uit. Dit uniek stuk is ontworpen om nieuwtjes te bevatten in fantasierijke elementen die het geheel tot zelfs nog betoverender maken dan het al was. De afbeelding weerspiegelt echte emoties bij onze heldin, alsof ze ons wil tonen hoe ze zich voorbereid op haar volgende gevecht of wedstrijd.
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95