Producten gelabeld met 'cat'

Filters
per pagina
De digitale afbeelding van twee katten die in harmonie zitten is een waarlijk adembenemend kunstwerk dat de diepgaande verbinding tussen twee katachtige vrienden weerspiegelt. Het schilderij is gemaakt in een nacre olieverf stijl waardoor de katten een semi-realistische uitstraling hebben, terwijl de donzige essentie die synoniem is aan katten bewaard is gebleven. De katten zitten knus in elkaars armen, wat een gezellige en uitnodigende ambiance creëert die comfort en vreugde zal brengen in elke ruimte. Het gebruik van levendige kleuren en de briljante effecten voegen een extra laag levendigheid toe, waardoor dit digitale schilderij een betoverend en aantrekkelijk kunstwerk is. De makers hebben veel aandacht besteed aan details en hartstocht geïnvesteerd in elke penseelstreek, waardoor dit werk een absolute meesterwerk is geworden. Het schilderij is verkrijgbaar als digitale afbeelding, maar ook als Diamond Painting kit via onze zuster webshop Josephiena.nl. Het is een must-have voor degenen die van katten houden en prachtige kunstwerken waarderen. Omarm de liefde en warmte die deze katten uitstralen en maak dit digitale schilderij vandaag nog onderdeel van je leven.
Resolution: 6144x6144. Ratio 1:1
€4,95 €9,95
Deze digitale afbeelding straalt warmte en gezelligheid uit dankzij de realistische weergave van twee katten die naast elkaar zitten. De kunstenaar gebruikt een over-gedetailleerde aanpak om alle aspecten van de katten op buitengewone wijze vast te leggen, wat resulteert in dit onmiskenbare meesterwerk. Het beeld is perfect voor liefhebbers van ultragedetailleerde fijne digitale kunsten die vakmanschap waarderen waarbij elk individueel haartje op hun vacht tot leven wordt gebracht met uiterste precisie. Samenvattend: een adembenemend stuk digital art van hoogstaande kwaliteit dat zeker zal bijdragen aan elke verzameling!
Resolution: 6144x6144. Ratio 1:1
€4,95 €9,95
Dit donkere aquarelschilderij, geïnspireerd op de gotische kunstbeweging, portretteert een verleidelijke demonenkoningin gehuld in haar betoverende japon. Het kleurenschema van het schilderij straalt mysterie en intrige uit door middel van fletsgrauwe tonen en grungy textuur. De intense drama die dit surrealisme inspireerde is werkelijk exceptioneel – deze digitale afbeelding zal zeker bijdragen aan elke collectie eigentijdse meesterwerken of hedendaags interieur dat zoekt naar mystiek-mysterieuze details.
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
Deze downloadbare digitale afbeelding is een prachtig aquarelschilderij van een mysterieuze en verleidelijke vrouw in gotische stijl. De complexe kostuumontwerpen zorgen voor extra allure en esthetiek wat dit kunstwerk perfect maakt voor mode-concept artbooks of verzamelaars van duistere etherische schoonheid. Het gebruik van donkere kleuren creëert een dramatisch karakter for de figuur. Een ideale toevoeging aan elke kunstverzameling boordevol mystieke wereld vol mysterie, intriges en sensuele verleiding!
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
Verrijk je collectie met deze downloadbare digitale afbeelding van een betoverende aquarelle schildering van een mysterieuze vrouw in gotische en fantasystijl. De achtergrond lijkt op perkamentpapier, waardoor het schilderij een tijdloze en vintage esthetiek heeft. De mooie versleten jurk complement him perfect wat bijdraagt aan de stemming van dit stuk tegen de donker dramatische kleuren die accentueren tegen the haunting gedaante that centered to this artwork . Het is onmisbaar voor iedereen die houdt van mystieke kunst en combineert de elementen die veel voorkomen in zowel gotische als fantasy-sfeer creërend daarbij extra dimensies.
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
Deze downloadbare digitale afbeelding is een prachtig kunstwerk van een Victoriaanse dame uit de hogere klasse met gotische en barokke invloeden. De expertmix van rood-en blauwtinten creëert een hypnotiserende ambiance die je zintuigen zal prikkelen. Het kunstwerk is handgemaakt en bevat fijn-gelaagde effecten van diverse inspiratiebronnen, wat het commercieel erg aantrekkelijk maakt voor verzamelaars van hoogwaardige kunstwerken als wel huis- of winkelinrichtingen met unieke stukken.
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
€4,95 €9,95