CPF-008 Cyberpunk Egyptische buitenaardse keizerinstrijder

Dit kunstwerk toont een Egyptische alien-keizerin-strijder in harnas gehuld, met prachtige gouden en blauwe kunstdetails op haar gezicht. Het cyaan-goud kleurschema is verbluffend en past perfect bij de gedetailleerde wapenuitrusting van de strijder. De omslagkunst benadrukt het unieke meesterwerk, dat fantasie-, cyberpunk-en Egyptische invloeden combineert tot één bijzondere creatie. Dit werk is niet alleen geschikt voor liefhebbers van cyber-punk-of fantasykunst; het belichaamt ook uniciteit en voegt essentie toe aan elke ruimte waar het geplaatst wordt. Het laat ons kennismaken met technologie en historisch besef tegelijkertijd en daagt zo onze verbeelding uit om open te blijven staan voor onverwachte ervaringen van artistiek vernuft . Een ideaal pronkstuk voor verzamelaars van deze genre topwerken !
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
SKU: CPF-008

Treed binnen in een bijzonder universum waar fantasie, technologie en historie samensmelten tot één indrukwekkend geheel. Dit verbluffende kunstwerk laat ons kennismaken met een Egyptische keizerin- krijger -of is het buitenaards wezen?- die dankzij haar harnas gehuld lijkt te zijn in goud en cyaankleurige glorie. Haar gezicht siert bovendien betoverende kunstwerken: gouden sierlijsten, blauwe figuren -als uit lithografische gravures-, die herinneren aan de grandeur van Nefertiti.

Met ongeëvenaarde precisie tekent dit vector-art meesterwerk op elke centimeter gotisch pantser dat deze vreemde heerseres compleet bedekt. En toch blijft iets mysterieus schuilen achter haar maskerachtige uiterlijk; Een zweem van cyberpunk-elementen waart om haar figuur heen als grafitti-sporen van de toekomst die zich nestelen op iconografische oudheid: Hemelsbreed elkaar tegengesteld, maar samen gevormd door dezelfde hand.

Als blikvangend juweel eist dit uniek werkje terecht onze bewondering op voor zoveel vakkundig beheersing. Maar meer dan dat heeft het ook nog eens intrinsiek toegevoegde waarde aan wie zich durft open te stellen voor bijzondere cross-over artistieke ervaringen .Het is alsof men hiermee voeten zet in een denkbeeldige wereld ergens tussen geschiedenis,cybernetics en sciencefiction ingebed; Waar creativiteit niet ondergeschikt is aan techniek . Bovendien vormt dit stuk de kroon op elke collectie van fantasie- of cyberpunk kunst, omdat zij zoals weinig anderen zich uitstrekt over grenzen heen en zo in haar breedte een extra aanzet geeft tot verwondering richting datgene wat buiten het voor de hand liggende valt. Wie wil er nu niet eigenaar worden van zulks fascinerend tweezijdige Meesterwerk ?

Productlabels
€4,95
€9,95
+ -