Producten gelabeld met 'cyborg'

Filters
per pagina
Deze kleurenillustratie van een vrouwelijke cyborg is ontworpen in een realistische stijl met hoogwaardige, nauwkeurig samengestelde cybernetica en veel neon-lichteffecten. Elk aspect van de afbeelding heeft veel aandacht voor detail gekregen, waaronder de slingerende lijnen op het gezicht van de protagonist. Dit meesterwerk aan digitaal kunstwerk is dan ook uitermate geschikt voor liefhebbers van cyberpunk-art en mensen die prachtige illustraties erg waarderen. Het stuk leent zich perfect voor verzamelaars of kunstenaars die hun collectie graag willen vernieuwen door middel van een futuristisch tintje. Al met al laat deze indrukwekkende illustratie ons zien hoe technologie en kunst hand in hand kunnen gaan om iets unieks te creƫren dat ongetwijfeld indruk maakt op alle kijkers, of ze nu verzamelaars zijn of gewoon willekeurige toeschouwers zonder affiniteit met digitale schilderkunst.
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
De beschrijving van dit digitaal kunstwerk ademt een futuristische, bijna spookachtige sfeer uit. We zien een persoon met masker en capuchon omringd door gloeiende draden en bliksem. Het Blacklight-effect accentueert de neon lichtstralen in de ogen van het onderwerp, wat bijdraagt aan de boeiende ambiance. De details op het gezicht en fantasyschedel zijn ongekend hoog waarbij elk element tot leven komt dankzij het verbluffende niveau van detail. Voeg hier nog The Allfather -cyborg-necromancer- aan toe die subtiel voorgebracht wordt temidden van deze buitengewone compositie en je hebt een uniek sci-fi/fantasy digitale kunstwerk dat perfect cohereert tussen technologie en fantasiewezens dat liefhebbers zal charmeren!
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
€4,95 €9,95
Bescherm jouw elektronische gadgets en gegevens met deze digitale afbeelding in je webshop. Het is een visueel aantrekkelijke manier om elke onbeschadigde laptop, tablet of telefoon te personaliseren. De downloadbare afbeeldingen bevatten surrealistische conceptuele kunst waardoor het een echte blikvanger wordt op jouw apparaat. Bovendien biedt het extra bescherming tegen krassen en stoten tijdens dagelijks gebruik van de apparaten terwijl jij kunt genieten van unieke visuele kunst op jouw product.
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
€4,95 €9,95