AM-210 Cavalier King Charles-spaniël

Dit artikel introduceert trots een prachtig airbrush schilderij van een Cavalier King Charles Spaniel in close-up profiel op een witte achtergrond. Dit kunstwerk heeft hoog gedetailleerde uitwerking en verfijnde fanart met elk haarlok en oogexpressie treffend vastgelegd in kleurrijke afbeeldingen. Het is ideaal voor hondenliefhebbers of voor diegenen die graag unieke stukken verzamelen. Het werk wordt handgeschilderd geleverd op A3-formaat, gelamineerd voor bescherming tegen krassen en UV-verkleuringen, waardoor het gegarandeerd lang meegaat. Dankzij de levendige kleuren draagt dit genre kunst bij aan emoties zoals samenhorigheid en geborgenheid binnen onze persoonlijke omgeving - het verkopen ervan vergt eigenlijk geen moeite meer!
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
SKU: AM-210

In dit eersteklas artikel introduceren wij met trots ons prachtige airbrush schilderij van een Cavalier King Charles Spaniel, vastgelegd in close-up driekwart profiel op een witte achtergrond. Dit beeldbewonderenswaardig meesterwerk is tot in de kleinste details uitgewerkt en beschikt over verfijnde fanart die elke haarlok en oogexpressie treffend weerspiegelt.

Dit adembenemende kunstwerk zal ongetwijfeld de blikvanger tussen iedere andere kunstverzameling zijn. Het gedetailleerde portret heeft zo veel karakteristieken dat het garant staat voor leuke conversaties tijdens gezelschappen of borrels thuis.

Dit mooie stuk wordt zeker gewaardeerd door hondenliefhebbers of door diegenen die graag unieke stukken willen toevoegen aan hun artistieke verzameling. Dit illustere portret verdient zonder meer een prominente plaats in uw huis! Zijn zoete vormen en charmante persoonlijkheid toveren gegarandeerd een glimlach op uw gezicht wanneer u er naar kijkt. Het voegt net even dat extra beetje finesse toe om uw ruimtes te accentueren..

En denk er ook eens over na als origineel cadeautje, want wie wordt nou niet blij van deze prachtige verscheping?

Wilt u ook genieten van het aanschouwen van deze schattige viervoeter? Dan kunt u zich aansluiten bij vele dieren bewonderaars wereldwijd door te investeren in dit fantastische airbrush-afbeelding. Houd er rekening mee dat elk stuk uniek is, omdat het hierbij gaat om een handgeschilderd ontwerp en de afmetingen dus kunnen variëren.

Het schilderij wordt geleverd op A3-formaat en dankzij het gebruik van levendige kleuren biedt dit product gegarandeerd kwaliteit. Het product is gelamineerd voor extra bescherming tegen krassen of verkleuringen die veroorzaakt worden door UV-lichten.

Om af te sluiten willen we u eraan herinneren dat dit soort kunstwerken bijdragen aan emoties zoals samenhorigheid en geborgenheid binnen onze persoonlijke omgeving. Wij hopen dan ook dat u uitvoerig geniet van deze prachtige creatie. */

Productlabels
€4,95
€9,95
+ -