AM-220 Chihuahua

Deze kunstzinnige illustratie van een Chihuahua is gemaakt met natte olieverf en laat het ras op spectaculaire manier tot leven komen. Het kleine hondje, bekend als 's werelds kleinste ras, heeft grote expressieve ogen waardoor hij de aandacht van ons mensen weet te trekken. Dit schilderwerk toont hoe artiesten technieken gebruiken om deze harige vriendjes zo goed mogelijk vast te leggen in hun portretten. De illustratie zorgt voor meer dan alleen maar liefde voor de populairste toy-rassen; het demonstreert feilloos zijn échte kunstenaarschap in zijn totaliteit! Als jij een kunstliefhebber bent of als je simpelweg houdt van Chihuahua's en wilt pronken met jouw passie thuis of op kantoor, zoek niet verder en bestel dit prachtige schilderij nu!
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
SKU: AM-220

Het schilderij is een eerbetoon aan de Chihuahua; het herdenkt hun speelse eigenzinnigheid, en betuigt lof voor hun trouwe vriendschap. Het zet hen in het licht en plaatst hen op een voetstuk, want deze kleine wezens zijn groot in ons leven.

Dit kunstwerk spreekt tot onze menselijke behoefte om te verbinden met anderen - ongeacht of zij twee- of viervoeters zijn. Het maakt gebruik van olieverftechnieken die moeilijk toe te passen zijn, maar niettemin uitermate geschikt voor dit specifieke doeleinde: alle facetten van Chihuahua's uitlichten op zo'n manier dat ze bijna tastbaar worden.

Ervaar nu zelf hoe dit prachtige airbrush-schilderij uitpakt als decoratie in uw woning. Laat iedere bezoeker versteld staan door de levendigheid waarmee deze sprekende ogen juist het karakter tonen waar wij als trotse Chihuahua-bezitters maar al te goed bekend mee zijn!

Productlabels
€4,95
€9,95
+ -