In dit kunstwerk is de Australische outback vastgelegd in een impressionistische stijl. Het lage-resolutietextuur en de symmetrie creëren een algehele sfeer die je midden in de woestijn laat schijnen. Het realisme wordt nog meer benadrukt door het concept art airbrush effect, waardoor elke liefhebber van landschapsschilderijen hierdoor ontroerd wordt. Dit is slechts één geweldig kunstwerk dat te vinden is op Behance, tussen vele andere meesterwerken voor iedereen die hun verlangen naar prachtige beeldscherming wilt bevredigen!
Resolution 7168x7168. Ratio 1:1
SKU: LM-006

Ver verwijderd van de drukte van het stadsleven, ligt daar de Australische outback met al zijn majestueuze pracht. Rotsen en bomen groeien uit een dorre grond die immer vergezeld wordt door zinderende hitte. Het lijkt misschien onmogelijk om deze onsterfelijke schoonheid op doek te vatten, maar toch is het een kunstenaar gelukt dit vast te leggen in een oogverblindend schilderij.

Dit werk overstijgt elke conventie en heeft ons versteld doen staan van zijn hyperrealistische reflecties en verbluffend oog voor detail. De Gathering Land Art-stijl waarmee deze afbeelding gemaakt is straalt volstrekte symmetrie uit dat haast tastbaar aanvoelt alsof u zelf midden in de woestijn staat.

Het lage-resolutie textuur geeft alleen nog maar meer waarde aan dit kunstwerkt aangezien het zich cohesief laat weerkaatsen op het reflecterende roestkleurige wateroppervlak die slechts één element is dat bijdraagt ​​aan de uniekheid ervan. Bewonderenswaardig werd er gebruikgemaakt van airbrush technieken wat resulteerde in realisme dat elk landschapsschilderingenthusiast zal ontroeren.

Deze magnum opus zweeft bovendien ook rond tussen andere beklijvende werken op Behance met als gevolg een directe matchmaking voor mensen die hun muur willen sieren met etherisch mooie beeldschouwingen zoals deze magnifieke weergave van Australië's Outbackschoonheden.

Productlabels
€4,95
€9,95
+ -