Hou je van natuurfotografie en wil je graag een adembenemende foto aan de muur? De "Zwitserse Alpen Waterval" is een onbetwistbare must-have voor iedereen die houdt van natuurlijke schoonheid. Door het ultrabrede perspectief word je volledig ondergedompeld in deze scène, waarbij blauwe, witte en rode nevel rondom de rivierstroom wervelen. De troebele en mistige atmosfeer verhoogt het dramatische effect van deze afbeelding terwijl onontdekte parels als deze nog altijd bestaan in onze wereld. Ervaar zelf de vreedzame sereniteit van dit prachtstuk en laat Moeder Natuur haar stiltegevend gezang over jou zingen: kunstenaarschap ten top!
Resolution: 6144x6144. Ratio 1:1
SKU: LM-007

Lieve lezers, in het onvoorstelbaar rijke natuurschoon van de Zwitserse bergen ligt een waterval verscholen die menig mensenhart weet te bekoren. De verbluffende "Zwitserse Alpen Waterval" foto illustreert op adembenemend matte wijze deze nog immer onontdekte parel onder de natuurverschijnselen. In deze romantische en mistige blauwe uur-foto ligt een weldadige rust verborgen, die door het oog streelt als zachte balsem voor de toeschouwer.

De dichtbegroeide en weelderig groene denkruinen rondom de zuiver vloeiende rivierstroom creëren een plek van vollédige afzondering, waarin alleen u uw eigen ziel kunt terugvinden. Het dramatische effect van deze afbeelding wordt versterkt door de troebele en nevelachtige atmosfeer; een hallucinerend mystieke sfeer is hierdoor gegarandeerd.

Dankzij het ultrabrede perspectief dat zo kenmerkend is voor dit meesterwerk der natuurfotografie waant u zich ín het tableau vivant van ’s werelds grootste kunstenaar: Moeder Natuur zelf – zo beeldschón! Bewegend in haar serene tempo brengt zij dag na dag nieuwe kleuren aan in haar alreeds prachtige canvas; met iedere stap bent ook ú getuigenis hiervan.

Hoeveel mooiste momenten kent úw avond nog? Trakteer uzelf op levenslang genieten met deze heerlijk compositorisch losbandig uitgevoerde en allesomvattende foto, het ideale decorstuk voor u als natuurliefhebber! Uitgevoerd in onbetwistbare kwaliteit – met de precisie van een Zwitsers uurwerk. Het vreedzame karakter van deze waterval neemt u mee op reis naar wonderlijke oorden vol ontspanning.

Gedoopt in een voortdurende toestand van innerlijke stilte zal uw nieuwe sieraad aan de muur u ieder keer weer weemoedig stemmen over de prachtige Zwisterse bergen die zóveel meer te bieden hebben dan slechts sneeuw…

Productlabels
€4,95
€9,95
+ -