Producten gelabeld met 'ratio 3:4'

Filters
per pagina
Dit digitale kunstwerk legt een hyperrealistisch beeld van een lawine vast die door de bergen rolt en alle bomen op zijn pad vernietigt. De adembenemende 8K-resolutie toont ongelooflijke details en natuurlijk licht, wat zorgt voor een cinematische ervaring. Het landschap is besneeuwd tot aan elke rand en wordt gepaard met de grootse waterval op de achtergrond, waardoor er een surrealistisch winterlandschap ontstaat dat gegarandeerd indruk zal maken in elk huis of kantoorruimte waarin hij zich bevindt. Het kunstwerk laat ons zien hoe kunst en moderniteit kunnen samengaan op een bijzondere manier . Een must-have voor liefhebbers van digital- art!
Resolution: 6144x8192. Ratio 3:4
€4,95 €9,95
De "Rivier van Blauw Vuur" is een prachtig stuk fotografie kunst dat de rustige en majestueuze schoonheid van de natuur vastlegt. Het schitterende beeld is genomen terwijl een rivier door dichtbegroeid bos kronkelt, omringd door hoge bomen die opgaan in de lucht. De zonsondergang creëert een dramatische achtergrond met kleurrijke melodieën als mauve, cinnabar, cyan, blauw en rode wolken. Dit pakkende portret biedt plaats voor serene esthetiek gecombineerd met dramatische emoties van fotografische kunst die ons meesleept naar andere tijdenzones zoals we niet eerder hebben mogen ervaren -- het perfecte huwelijk tussen rustgevend moois met aanlokkelijke flair. Kort gezegd: Een visueel tijdloos meesterwerk dat in ieder interieur thuis hoort!
Resolution:4608x6144. Ratio 3:4
€4,95 €9,95
Dit betreft een beschrijving voor digitaal behang genaamd "Rotsen op het strand". Het is vervaardigd om de pracht van stenen te bewonderen, gevestigd temidden van rustige zee en strand. De afbeelding toont rotsformaties baadde in maanlicht met stralende hemelsblauwe en rode tinten. Dit beeld kan gemakkelijk gebruikt worden als achtergrond of zelfstandig kunstwerk op elk computer- of mobiel apparaat door de hoge 4K-resolutie waarin het beschikbaar is gesteld. Het pad dat kronkelt naar beneden richting waterlijn wordt ook weergegeven, samen met traptredes omlaag om meer diepte weer te geven, terwijl de kalm blauwe oceaan dient als harmonisch contrast achter deze markante rotsformaties vooraan. Deze foto's zijn nauwkeurig gefotografeerd en bewerkt tot in detail om natuurlijke schoonheid vast te leggen die iedereen zal boeien en inspireren tijdens het gebruik ervan!
Resolution: 4578x6104. Ratio 3:4
€4,95 €9,95
Dit downloadable digitale beeld is een adembenemend kunstwerk van een mooie vrouw met eclectische kleuren in Artgerm-stijl. Het is gemaakt met geavanceerde digitale airbrush-technieken, waarmee de details op ongeëvenaarde nauwkeurigheid zijn gebracht. Het gezicht van het onderwerp is volledig symmetrisch en balanceert harmonieus het kleurenschema, wat zorgt voor een visueel aantrekkende compositie die surrealistisch maar toch aanlokkelijkis. Deze niet alleen verfijnde esthetiek kan prachtig dienen als bureaublad of mobiele achtergrond, maar voegt ook elegantie toe aan elke ruimte waarin hij wordt tentoongesteld.
Resolution: 8192x10923. Ratio 3:4
€4,95 €9,95