AC-002 Konijntje met licht

Dit ogenschijnlijk simpel wit konijntje dat met zijn lantaarn in hand op de foto staat, heeft meer om het lijf dan je zou denken. Het karakterontwerp is sterk geïnspireerd door animatiestudio Pixar en resulteren in een gedetailleerde weergave uitgewerkt vol ingewikkelde lijnen en rimpels in de kleding. De krijgskunst-houding die het pronkt zal gegarandeerd menig hartjes doen smelten. Dit charmante werk beschikt over adembenemende 3D-illustraties die betoverend werken en maken zo deze illustratie tot dé eye-catcher van jouw interieur. Bestel vandaag nog dit hoogwaardige werk zonder tekst omdat het leuk is om naar te kijken, levendig kleurgebruik laat zich daarnaast perfect integreren in alle gewenste ruimtes!
Resolution: 8192x10924. Ratio 3:4
SKU: AC-002

Laat je betoveren door het indrukwekkende portret van een charmante witte konijn, dat straalt met ongekende charme en magie. Dit meesterwerk weet te bekoren dankzij de hyperrealistische 3D-weergave en laat zich perfect integreren in elke omgeving.

Het karakterontwerp is tot stand gekomen op basis van inspiratie uit Pixar Studios en is gedetailleerd uitgewerkt aan de hand van ingewikkelde lijnen en rimpels in de kleding. Ook het gezicht draagt trots een zelfverzekerde uitdrukking gecombineerd met een krijgskunst houding die ieders blik trekt en het hart doet smelten.

Het close-up beeld zoomt in op elk detail waardoor dit vertederende personage prachtig geïllustreerde macht wordt toebedeeld. De lantaarn completeert deze droomwereld met nog meer magie, wat resulteert in dé eye-catcher van jouw interieur.

De levendige kleuren doen hun werk als geen ander; samenvoegend met alle details maakt het ontwerp compleet onweerstaanbaar leuk, overal waar deze wordt geplaatst, brengt hij indirect al ruimtes tot leven zoals bijvoorbeeld: woonkamer, slaapkamer of speelkamer.

Zoekt u ook naar warmte en leven voor uw ​​ruimte? Dan biedt deze witte konijn mat lantaarn wellicht alles wat u zoekt! Het hoogwaardige werk zonder tekst toont hoe ori-ontwerpen worden gekoppeld aan fotorealistische 3D-technologieën voor het gewenste resultaat. Een garantie om deze tot een onderwerp van gesprek te laten worden. Bestel vandaag nog en laat uzelf verliezen in de magie die dit adembenemende kunstwerk uitstraalt!

Productlabels
€4,95
€9,95
+ -