Producten gelabeld met 'samurai'

Filters
per pagina
Dit ogenschijnlijk simpel wit konijntje dat met zijn lantaarn in hand op de foto staat, heeft meer om het lijf dan je zou denken. Het karakterontwerp is sterk geïnspireerd door animatiestudio Pixar en resulteren in een gedetailleerde weergave uitgewerkt vol ingewikkelde lijnen en rimpels in de kleding. De krijgskunst-houding die het pronkt zal gegarandeerd menig hartjes doen smelten. Dit charmante werk beschikt over adembenemende 3D-illustraties die betoverend werken en maken zo deze illustratie tot dé eye-catcher van jouw interieur. Bestel vandaag nog dit hoogwaardige werk zonder tekst omdat het leuk is om naar te kijken, levendig kleurgebruik laat zich daarnaast perfect integreren in alle gewenste ruimtes!
Resolution: 8192x10924. Ratio 3:4
€4,95 €9,95
Deze gedurfde en kleurrijke aquarelschildering van een vrouwelijke samoerai, gehuld in een prachtige rode kimono, staat majestueus in een bosvijver met een versierde stok in haar hand. Het schilderij is geïnspireerd door traditionele Japanse samoeraicultuur en belichaamt zowel elegantie als kracht. Het meesterwerk is gericht op het tonen van nauwgezette details zoals de gestrikte obi-riem en patronen op de kimono. De rustgevende groenen en blauwen vormen perfect evenwicht met felle roodtinten om totaalbalans te bieden - werkelijk tijdloos voor elke kunstliefhebber! Deze downloadbare digitale afbeelding brengt deze eeuwenoude cultuur direct terug thuis of kantoorgebruik; maakt ruimtes volledig opgewekt!
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
Dit downloadbare digitale kunstwerk is een close-up portret van een mysterieuze, oudere man die lijkt op zowel een monnik als een samurai in kostuum en winterjas - perfect voor het koude sneeuwseizoen. De symmetrische compositie is artistiek krachtig en de gedetailleerde elementen van het kostuum en jas zijn vastgelegd in hoge resolutie wat dit werk geschikt maakt voor elke kunstcollectie. Door de combinatie van culturele aspecten ontstaat er boeiende spanning binnenin het beeld dat doet denken aan epische historische verhalen of romantische mythen. Dit Samuraimonnik-kunstwerk zal ongetwijfeld zijn uniek effect hebben op uw leefruimte!
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
Dit digitaal downloadbare meesterwerk is een fantastische kunst aanwinst die de machtige spirit van een wolf-monnik-samurai weergeeft, in levendige kleuren en gedetailleerde details. De afbeelding toont het karakter in een winterse omgeving met vallende sneeuwvlokken op de achtergrond. Het ontwerp biedt een verbluffende combinatie van fotografie-technieken samen gedrapeerd tot één; waarbij elk detail precies vastleeft volgens menselijke emotieslijnen langs dit goed gemaakte personage.Dit stuk binnen furry-kunsten trekt zowel liefhebbers van samoerai als natuurliefhebbers aan, die zich kunnen associëren met de intense roekeloze kracht en innerlijke doorzettingsvermogen dat treffend wordt vastgelegd in deze unieke compositie.
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
De digitale afbeelding die in deze webshop te downloaden is, toont een realistische antropomorfe wolf-samurai gekleed in traditionele Japanse kledij. Het kunstwerk vangt de sfeer van het historisch rijke landschap van feodaal Japan tijdens de wintermaanden. Elk detail van het kostuum is zorgvuldig ontworpen en weergegeven met verbluffende nauwkeurigheid, waardoor het onmisbaar is voor liefhebbers van oosterse cultuur. Deze cultureel belangrijke en visueel indrukwekkende afbeelding zal elke ruimte zonder twijfel doen schitteren als middelpunt waar geïnteresseerden samenkomen om te discussiëren over menselijke creativiteit in zijn puurste vorm: traditionele erfgoeden die ons helpen onze geschiedenis te begrijpen.
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
Dit prachtige digitale karakterportret toont een unieke fusie van Japanse en Russische culturele invloeden. Een wolf, omgebouwd tot een samurai-monnik terwijl hij gekleed gaat in opvallend goud-geel, wordt minutieus afgebeeld met intense ogen die vastbesloten zijn om alle obstakels te overwinnen. De gedetailleerde scène strekt zich uit naar het sneeuwlandschap waarvan de wazige achtergrond zorgt voor meer spanning in de artistieke weergave. Het creëert hierdoor visueel aantrekkelijke kunst dat iedere cultuur-liefhebber wilt toevoegen aan zijn of haar collectie!
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95