Producten gelabeld met 'baroque'

Filters
per pagina
Deze downloadbare digitale afbeelding is een prachtig kunstwerk van een Victoriaanse dame uit de hogere klasse met gotische en barokke invloeden. De expertmix van rood-en blauwtinten creëert een hypnotiserende ambiance die je zintuigen zal prikkelen. Het kunstwerk is handgemaakt en bevat fijn-gelaagde effecten van diverse inspiratiebronnen, wat het commercieel erg aantrekkelijk maakt voor verzamelaars van hoogwaardige kunstwerken als wel huis- of winkelinrichtingen met unieke stukken.
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
€4,95 €9,95
Dit betoverende digitale schilderij is een gotisch geïnspireerde illustratie in barokstijl, gemaakt met oog voor detail en decadente kleuren. Het middelpunt van het kunstwerk is een portret van een vrouw die voor een majestueus kasteel staat. De illustratie brengt op meesterlijke wijze donkere emoties en verfijning samen en past perfect bij liefhebbers van Gotische esthetica. Deze print zal elke ruimte sieren met zijn tijdloze allure en majestueuze charme. Downloadbaar in onze webshop als digitaal bestand of als print om uw huis mee te decoreren!
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
€4,95 €9,95
Dit prachtige digitale schilderij toont het iconische Chigi landgoed in Ariccia. Het barokke ontwerp en de olie-op-canvas techniek trekken de aandacht van elke kunstliefhebber. De zuilengang die het gebouw omlijst geeft een gevoel van elegantie aan dit werk, terwijl de Toscaanse invloeden ons meenemen naar het hart van Italië. Dit zorgvuldig vervaardigde stuk straalt niet alleen schoonheid uit, maar ook een rijke culturele betekenis - waardoor deze onmisbaar is in elke collectie of interieurdecoratie dat waarde hecht aan artistieke kwaliteit en geschiedkundige relevantie.
Resolution: 7568x7568. Ratio 1:1
€4,95 €9,95
Dit digitale kunstwerk bevat een Majestueus Hert naast een lange boom als het centrale thema. De afbeelding is gecreëerd met behulp van airbrush-techniek doorkruist door de barok-stijl en Indrukwekkend detaillering tot op het niveau van elke penseelstreek die zijn gebruikt bij de creatie. Een kleurenpalet dat sereniteit biedt voor de beschouwer, laat deze verbazingwekkende illustratie er dynamisch uitzien en neemt jou mee in een mystieke sensatie zoals alleen toegankelijk is in bosrijke gebieden. Dit neoklassieke stuk blijft jouw huis omhullen met avontuurlijke stilte door middel van complexe aardse reflecties, waardoor iedereen gecharmeerd raakt door wildernis veel meer dan ooit tevoren!
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
Dit digitale afdrukbare kunstwerk is een weergave van de gotische esthetica en fantasie op uitzonderlijke wijze. De barokke stijl in combinatie met onderscheidende details geeft dit stuk een betoverend effect. Gecreëerd met superieure technieken van inkjet schilderen, brengt deze gedetailleerde afbeelding alles tot leven met levendige kleuren en tinten die eruit springen. Het beeld toont een vrouwelijke figuur versierd met blauwe verf, wat zorgt voor extra individueel flair. De klassieke gotische elementen zijn geïntegreerd in de 'album cover-stijl' achtergrond welke resulteert in dat grootste spookachtig steeds meer aanlokkelijk wordt. Dit uniek meesterwerk kan gemakkelijk worden afgedrukt om overal mee naar toe te kunnen nemen!
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
€4,95 €9,95
Laat je betoveren door dit meesterwerk: een gedetailleerd schilderij dat fantasie-, gotische en barokinvloeden combineert. Dit prachtige digitale kunstwerk toont een verbluffend realistisch beeld van een vrouw met kroon vol bloemen op haar hoofd, waarbij natuurlijke schoonheid samen komt met koninklijke allure. Gebruikmakende van kleureninktschilderingen is het schilderij rijk aan diepte en levendigheid, terwijl de overheersende tint in Picton-blauw voor een etherisch effect zorgt. Dankzij alle intrigerende details word je telkens uitgenodigd nieuwe nuances te ontdekken in deze bijzondere afbeelding, waardoor hij perfect zal staan als decoratie thuis of op het werk.
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
€4,95 €9,95