Producten gelabeld met 'sci-fi'

Filters
per pagina
Dit is een digitale afbeelding van een vrouw die sci-fi militaire uitrusting draagt en groene ogen heeft. De vrouw in de afbeelding is op een meesterlijke manier afgebeeld en het schilderij is perfect voor Cyberpunk- en fantasiekunstliefhebbers die op zoek zijn naar een exclusief stuk voor hun collectie. Het schilderij is zeer gedetailleerd, met aandacht voor licht en schaduwtechnieken om de vrouw tot leven te brengen. De sci-fi militaire uitrusting is ontworpen met oog voor detail en maakt het schilderij uniek. Het is geschikt voor iedereen die op zoek is naar fantasiekunst van hoge kwaliteit. Het schilderij is een indrukwekkend en uniek kunstwerk dat gegarandeerd de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat. Het is een onmisbaar item voor Cyberpunk- en fantasiekunstliefhebbers die op zoek zijn naar kunst van de hoogste kwaliteit.
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
Dit kunstwerk is een prachtige combinatie van futuristische elementen en oude tijden. Het toont een elegante en zelfverzekerde vrouw die poseert in ridderlijke outfit, omgeven door een cyberpunk-kerk decor dat doet denken aan victoriaanse sci-fi-sferen. Het indrukwekkende aan dit kunstwerk is de aandacht voor detail: elk aspect van de outfit wordt perfect vastgelegd, evenals details in het decor. Dit brengt verdieping en realisme aan in het werk. De krachtige houding van de dame symboliseert vrouwenpower binnen ons moderne tijdperk. Bij uitstek geschikt voor liefhebbers van Cyberpunk-kunst of collectors met gevoel voor vakmanschap - dit meesterlijke kunstwerk mag niet ontbreken bij jouw verzameling thuis!
Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
Dit buitengewone digitale kunstwerk is een gedetailleerde close-up van het personage Electromancer, afgebeeld in rode en cyaan tinten met neon- en blacklight-effecten. Het gaat hier niet simpelweg om iedere andere illustratie, maar meer om de complexiteit van deze elektrificerende persoonlijkheid die zich door dit werk heen laat zien dankzij ingewikkelde technieken gebruikt door fantasiekunstenaars. Door middel van adembenemende creaties komt hij bijvoorbeeld tot leven via hoogwaardige Octane-renderfoto's met een hoge resolutie, wat zorgt voor ongelooflijke illusies waar men versteld bij zal staan. Dit is dan ook het perfecte cadeau voor elke verzamelaar of liefhebbber op basis van sciencefiction-, fantasy-, of superheldthema’s!
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
€4,95 €9,95
De beschrijving van dit digitaal kunstwerk ademt een futuristische, bijna spookachtige sfeer uit. We zien een persoon met masker en capuchon omringd door gloeiende draden en bliksem. Het Blacklight-effect accentueert de neon lichtstralen in de ogen van het onderwerp, wat bijdraagt aan de boeiende ambiance. De details op het gezicht en fantasyschedel zijn ongekend hoog waarbij elk element tot leven komt dankzij het verbluffende niveau van detail. Voeg hier nog The Allfather -cyborg-necromancer- aan toe die subtiel voorgebracht wordt temidden van deze buitengewone compositie en je hebt een uniek sci-fi/fantasy digitale kunstwerk dat perfect cohereert tussen technologie en fantasiewezens dat liefhebbers zal charmeren!
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
€4,95 €9,95
Dit unieke en luchtige steampunk-schilderij is een close-up portret van een prachtige brunette vrouw met sci-fi invloeden. Het toont de essentie van deze artificier in extreme detailering tot in haar klokwerk geïnspireerde haarstijl. Het product is perfect voor hedendaags interieurs, dankzij de mix tussen oude Europese en moderne Amerikaanse stijlelementen die elkaar aanvullen op de meest bijzondere manier - wat gegarandeerd kan zorgen voor boeiende conversaties over het werk onder art-appreciaters. De hoogwaardig kwaliteitsmaterialen bieden langdurige duurzaamheid zonder afbreuk te doen aan kleurechtheid of gedetailleerdheid/piëteit van dit statement piece wat menige huiskamer zal sieren.

Resolution: 8192x12288. Ratio 2:3
€4,95 €9,95
Dit breinapparaat is een ongekend staaltje van technisch en esthetisch vernuft. Het combineert de charme van steampunk esthetiek met geavanceerde digitale kunst, wat resulteert in een waarlijk spectaculair apparaat dat iedereen zal imponeren! Kunstmatige intelligentie maakt dit product tot het toppunt van 'een artificiële intelligentie prinses' die perfect balans biedt tussen schoonheid en hersenen. De foto toont elk aspect volledig tot zijn recht middels bijpassende terrariums die de organische tegenhanger vormen voor mechanische elementen. Alles samengevat plaveit dit breinapparaat de weg naar een nieuwe wereld waarin innovatie en authenticiteit samen vermengd worden: uniek, avant-garde design op z'n best!
Resolution: 8192x8192. Ratio 1:1
€4,95 €9,95